Utbildningar & Konsultationer

Ibland kan kunskap innebära skillnaden mellan misslyckande och succé. Vi kan hjälpa till med utbildning för personal inom matbranschen. Vi ger en bred inblick i italiensk matlagning och matkultur, både praktiskt och teoretiskt.

Vi erbjuder följande utbildningar till våra kunder:

EXPRESSUTBILDNING

Utbildningen varar ca 30 min och ger effektiv inlärning på kort tid. Vårt förslag är att hålla utbildningen i butik vid 6 olika tillfällen á 30 min med intervaller enligt överenskommelse. Tack vare att expressutbildningen hålls i butik ges möjlighet att samla mycket personal till utbildningen, men även vid anställning av nya medarbetare, eller helt enkelt som uppdatering. Utbildningen är kostnadsfri.

ENDAGSUTBILDNING

Utbildningen sker på vårt kontor i Nacka Strand där vi bearbetar 6 huvudkategorier i det italienska köket. Vi kommer gå igenom regioner i Italien och dess traditioner och specialiteter. Provsmakning och fika ingår. Utbildningen är kostnadsfri.

VECKOUTBILDNING

En veckas heltäckande utbildning där vi gör en fördjupande studie om de 6 huvudkategorierna. Vi fördjupar oss ännu mer i regioner samt våra leverantörers verksamhet. Utöver utbildningen ingår provsmakningar, fika & lätt lunch. Utbildningen har en kostnad.

STUDIERESOR

Skräddarsydda och målinriktade resor till Italien med fokus på region, produkt, producent eller inspirationsbesök. Resorna leds av Gina Hjort. Tjänsten medför en kostnad.

Utbildningen leds av våra kunniga medarbetare. Kontakta oss för mer information simona@italianafoodselections.se 

Konsultation

Vi erbjuder föreläsningar, seminarier, menyutveckling för restauranger, private label, temakvällar och matresor.

Kontakta oss för mer information gina@italianafoodselections.se