
Salsiccia toscana med conchiglioni di Pastificio dei Campi.

Gastronord 2016 med syskonen Hjort på plats.

Pancetta

Här saltas skinkan

Bilden tagen från en av våra olivolje resor till Sicilien!

Positano vid Amalfikusten!
Stor kväll på restaurang Caina

Prosciutto

Ostar på lagring

Färsk tryffel..

Det härliga gänget bakom produktionen!

San Daniele

Bild från: http://www.familjeliv.se/blogg/izabelledorothea/

Här arbetar man på fälten

Bilden tagen under en resa till Alperna


Piennolo klasar

På besök hos våra producenter för Balsamvinäger i Modena

Här har vi Carlo från Dok Dall'Ava tillsammans med Anders från NK Saluhall. Här på plats i Ljusgården på NK!

Så här läckra kan våra demo bord se ut...


En bit Pecorino Fossa skulle inte vara helt fel...

Solnedgång hos vår salt producent

Claudio på ett event


Här förbereder vi grissini med San Daniele inför fest!

i samband med Michael Bindefelt och Missoni ordnade vi maten till ett event!

När det gäller tillagning av polenta behövs muskler och återigen muskler.

Slaktare

Tillbakablick i arkivet från Gastronord

Ett gäng glada italienare fyller glasen i väntan på maten

En bild tagen i ett kloster i centrala Italien

Prosciutto con melone e bruchetta

Vi anordnar resor genom hela Italien

På plats på Nk Saluhall med vår VD Gina Hjort och Stefano Catenacci.

På gång i pizzaugnen
Solnedgång i vackra Italien

Päronmostarda i fräsch sallad


Pasta Carbonara med prosciutto di San Daniele Dok Dall'ava

Dok Dall'Ava






































