Integritetspolicy (GDPR)...

...OCH HUR DU KAN FÅ ÄNNU BÄTTRE SERVICE AV OSS  PÅ IFS

Visst har du hört talas om GDPR? Vi vet att det kan kännas klurigt och inte helt lätt att överblicka vad allt betyder. Vi på Italiana Food Selections har därför valt att sammanfatta vad lagen innebär för att du som kund hos oss på ett enkelt sätt ska förstå hur vi tar hand om dina personuppgifter. På Italiana Food Selections, nedan kallat IFS, arbetar vi för att säkerställa att din personliga integritet skyddas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Vi har därför en policy som fastställer hur dina personuppgifter behandlas och skyddas. Aktuell integritetspolicy finns alltid tillgänglig här på vår webbplats. Denna integritetspolicy gäller våra kunder, leverantörer och övriga användare av bolagets tjänster. Policyn reglerar hur vi behandlar dina. Du är välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor. Observera att sammanfattningen av GDPR är en förenklad och sammanfattad beskrivning.

Vill du läsa vår sammanfattning och lära dig mer om GDPR? Du hittar den under fliken "Om oss".