Elegant, kvalitet, miljövänligt och smakrikt

Bröderna Tancredi och Alberto Alemagnas har skapat T’a Milano för att kombinera tradition och passion tillsammans med kreativitet och moderna influenser. De utforskar trender med en lekfull approach vilket resulterat i en samling av innovativa och klassiska smaker av choklad i moderna och tilltalande förpackningar! 

 

OBS! Klicka på bilden för att se fler bilder ur sortimentet från T'a Milano!

Alla råvaror väljs med omsorg och genom att använda det bästa italienska smöret, noggrant utvalt italienskt mjöl, IGP hasselnötter, Siciliansk pistage och färska lokala frukter är dessa chokladbitar magnifika i varje ingrediens. Förpackningen är framtagen av experter för att vara funktionella men även riktigt snygga och framförallt eko-vänliga. Paketen är gjorda av återvunnet material och är 100% biologiskt nedbrytbar och komposterbar.