Gastronomic Week 25 april - 1 maj

 

 

Missa inte din chans att träffa våra producenter på plats, smaka, lyssna och njut av att lära känna bakgrunden och konsten till våra italienska delikatesser. I samband med GastroNord pågår också Gastronomic Week 25 april-1 maj 2016 i Stockholm. I samarbete med utvalda hot spots håller vi event under onsdagen den 27 april samt att ni kan under hela veckan, vid dessa platser, få avsmakning och fördjupning i någon av våra produkter! 

 

Meningen med Gastronomic week är att Stockholm ska bubbla och sjuda av spännande matrelaterade event och aktiviteter under hela veckan precis det som händer i hela världen. Veckan fokuserar på mat och dryckeskunskap i alla former samtidigt som tillfälle ges att debattera viktiga frågor som kockbristen, restaurangmomsen och lärlingsprogram, råvara betydelse, kvalitativ attityd.

 

Kika igenom galleriet och se om du kan hitta din favoritrestaurang eller en produkt du vill lära känna bättre: boka bord eller besök för mer information!